SCARZIP (SCARZ Information Pane)
Sonic Stadium
Green Hill Zone


THE 10 CULTMANDMENTS | THE IDIOT'S GUIDE TO POSTING AT SCARZ
Sonic Online
Sonic Dimension


Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> SA2B Codes-, Any character in any level
Uber Chaos
post Apr 3 2004, 11:35 AM
Post #41


Evil Lord of Masterness

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 72
Joined: 22-February 04
Member No.: 1,661
Gender: Not Telling



I could imagine that wouldnt be too hard, as he is out of his mech in chao world. Only problem is he can only fly in one spot, not being able to fly up. But a guess a super jump can fix that. So yeah, that would be cool.


--------------------
omg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sebmal
post Apr 3 2004, 11:41 AM
Post #42


So One Time I Was On The Internet (placeholder)

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 1,076
Joined: 21-August 03
Member No.: 174
Gender: Male
Country: United States



QUOTE(grap3fruitman @ Apr 3 2004, 08:15 AM)
QUOTE(Blodia @ Apr 2 2004, 10:30 PM)
Man those shots are so clean, what type of video card do you have?

Blur took those screens, I only posted them. There's an app that'll capture screens directly from the GCN's video hardware using the BBA.

Link pls.


--------------------

Last Updated: (October 29, 2005 9:11 PM)
Last Update: Vroom
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zaysho
post Apr 3 2004, 12:08 PM
Post #43

2 super emeralds

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 975
Joined: 22-October 03
Member No.: 815
Gender: Male



Actually, I was thinking. Would there be a way to get characters like Tikal, Chaos, Metal Sonic, or Amy into 1P levels? (yes, I know this is sort of stupid, but I suppose it doesn't hurt to ask)


--------------------
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sonicblur
post Apr 3 2004, 12:12 PM
Post #44

Error

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 341
Joined: 23-November 03
Member No.: 997
Gender: Male
Country: United States



QUOTE(Teh Monkeyman @ Apr 3 2004, 08:41 AM)
Link pls.

http://www.gscentral.com/menu.pl?Download

Download the GCN remote debugger from the bottom of the page.
I believe you need the last 4 downloads on that page. (Readme, GCNrd, GCNrdGUI, and debugger) Then just throw everything into the same folder. It's what I used to find the codes, and also has a built in screenshot feature, which can let you take pics before or after anti-aliasing is applied. You need to be able to use the PSOloader to run it.

I dont have the PAL version, so.... uh... maybe someone who does can use the level values to find the code. Or I could try converting it, but it's not likely to work.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sebmal
post Apr 3 2004, 12:18 PM
Post #45


So One Time I Was On The Internet (placeholder)

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 1,076
Joined: 21-August 03
Member No.: 174
Gender: Male
Country: United States



QUOTE(sonicblur @ Apr 3 2004, 09:12 AM)
QUOTE(Teh Monkeyman @ Apr 3 2004, 08:41 AM)
Link pls.

http://www.gscentral.com/menu.pl?Download

Download the GCN remote debugger from the bottom of the page.
I believe you need the last 4 downloads on that page. (Readme, GCNrd, GCNrdGUI, and debugger) Then just throw everything into the same folder. It's what I used to find the codes, and also has a built in screenshot feature, which can let you take pics before or after anti-aliasing is applied. You need to be able to use the PSOloader to run it.

I dont have the PAL version, so.... uh... maybe someone who does can use the level values to find the code. Or I could try converting it, but it's not likely to work.

Thanks much.


--------------------

Last Updated: (October 29, 2005 9:11 PM)
Last Update: Vroom
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sintendo
post Apr 3 2004, 12:23 PM
Post #46

...

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 438
Joined: 3-April 04
Member No.: 2,047
Gender: Pie



Ah crap.
Me wants Phantasy Star Online Episode I and II and Action Replay...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sonicblur
post Apr 3 2004, 12:41 PM
Post #47

Error

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 341
Joined: 23-November 03
Member No.: 997
Gender: Male
Country: United States



I DO NOT think this will work, but if someone wants to try anyway, here is a test code for the PAL version:
-Edit: Nope. It doesn't work. Someone with the PAL version will need to find the code themselves-

Follow the same instructions as for the US version, holding up on Dpad... If it works, Green Forest will load in place of what stage you selected. I really dont think it will work, but until someone with the PAL version can search for the code, It's all I can do. If it doesn't work, sorry, that was all I could try.

This post has been edited by sonicblur: Apr 3 2004, 08:09 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkyBlueAlpha
post Apr 3 2004, 12:49 PM
Post #48


Hagaren Freak

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 518
Joined: 21-March 04
From: Not telling
Member No.: 1,920
Gender: Female
Country: Japan



Hm... since you used a level modifier code... do you think you might be able to do that for multiplayer? Maybe like... I don't know... Green Hill Zone? That would be awesome. Thanks again for the codes.

BIG EDIT: I can confirm that they do work with two player! How awesome!

This post has been edited by AlphaSweetie: Apr 3 2004, 01:12 PM


--------------------
IPB Image
Hagane no Renkinjutsushi~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SonicChao
post Apr 3 2004, 12:55 PM
Post #49


RETARDED AVATAR POWER!

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 110
Joined: 27-March 04
Member No.: 1,986
Gender: Male



They work for me and I have an NTSC system. I use Action Replay V. 1.08. I don't know if that means anything....


Hey, if this is possible with SA2B, then I bet it could be done with SADX. And we could get the lost levels, maybe... :D

Yes!! The codes work in 2P mode! (I tried a test level with Sonic and Shadow at 2P City Escape, if that will mean anything.)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Uber Chaos
post Apr 3 2004, 01:08 PM
Post #50


Evil Lord of Masterness

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 72
Joined: 22-February 04
Member No.: 1,661
Gender: Not Telling



Well it seems I made an error, and the codes will only work (for me) if the test level code is entered first. I appologise for my retardedness.


--------------------
omg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SonicChao
post Apr 3 2004, 01:16 PM
Post #51


RETARDED AVATAR POWER!

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 110
Joined: 27-March 04
Member No.: 1,986
Gender: Male



QUOTE(Uber Chaos @ Apr 3 2004, 10:08 AM)
Well it seems I made an error, and the codes will only work (for me) if the test level code is entered first. I appologise for my retardedness.

Ah. That's what I did. Thank heavens for curiosity.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grap3fruitman
post Apr 3 2004, 01:20 PM
Post #52


"annoying-angif-for-a-while-man"

Group Icon

Group: CulT Posse
Posts: 1,900
Joined: 23-August 03
Member No.: 367
Gender: Male



IPB Image
IPB Image


--------------------
http://freexbox360.com/index.php?referral=603447 Rhapsody's free but you need a credit card to sign up.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Windows XP Fanboy
post Apr 3 2004, 01:28 PM
Post #53


Royal Turnips

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 1,311
Joined: 21-August 03
Member No.: 182
Gender: Male



You could so easily use those shots to hoax a PC port of SA2:B at gamefaqs.


--------------------
Before anyone else asks, it's the incredibly mature admins here who changed my name. Stop bothering me about it, get onto them.

wah wah bitch moan whine, oh god I'm worse than WoK.

See what I mean? *smug*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RattleMan
post Apr 3 2004, 01:33 PM
Post #54


Denial Ain't A River in Egypt. 7 Chaos Emerald + 2 Super!

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 889
Joined: 21-August 03
From: Arizona
Member No.: 218
Gender: Male
Country: United States



QUOTE(SonicChao @ Apr 3 2004, 10:55 AM)
They work for me and I have an NTSC system. I use Action Replay V. 1.08. I don't know if that means anything....


Hey, if this is possible with SA2B, then I bet it could be done with SADX. And we could get the lost levels, maybe... :D

Yes!! The codes work in 2P mode! (I tried a test level with Sonic and Shadow at 2P City Escape, if that will mean anything.)

There's already a level select code for SADX (SADXPC's level mod code has been around for about a month)


--------------------
Most Frequented Places:
[Sonic CulT] [SCARZ]
[SClassic] [SailorMusic]
[ZeldaCo] [SoaH] [SMU]
[SWS2B] [ZD] [DaizEX]
[Rattle's Web Spot]

> RattleMan's LiveJournal <
RattleMan's Super Enhanced SCARZ Signature 3.6.566
Thanks to Delta & Sazpaimon for Sig Help
~ March 29th, 2005 ~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SonicChao
post Apr 3 2004, 01:37 PM
Post #55


RETARDED AVATAR POWER!

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 110
Joined: 27-March 04
Member No.: 1,986
Gender: Male



QUOTE(RattleMan @ Apr 3 2004, 10:33 AM)
QUOTE(SonicChao @ Apr 3 2004, 10:55 AM)
They work for me and I have an NTSC system. I use Action Replay V. 1.08. I don't know if that means anything....


Hey, if this is possible with SA2B, then I bet it could be done with SADX. And we could get the lost levels, maybe... :D

Yes!! The codes work in 2P mode! (I tried a test level with Sonic and Shadow at 2P City Escape, if that will mean anything.)

There's already a level select code for SADX (SADXPC's level mod code has been around for about a month)

I know about the PC code. I meant for the GC version.

This post has been edited by SonicChao: Apr 3 2004, 01:38 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grap3fruitman
post Apr 3 2004, 01:45 PM
Post #56


"annoying-angif-for-a-while-man"

Group Icon

Group: CulT Posse
Posts: 1,900
Joined: 23-August 03
Member No.: 367
Gender: Male



QUOTE(SonicChao @ Apr 3 2004, 10:37 AM)
QUOTE(RattleMan @ Apr 3 2004, 10:33 AM)
QUOTE(SonicChao @ Apr 3 2004, 10:55 AM)
They work for me and I have an NTSC system. I use Action Replay V. 1.08. I don't know if that means anything....


Hey, if this is possible with SA2B, then I bet it could be done with SADX. And we could get the lost levels, maybe... :D

Yes!! The codes work in 2P mode! (I tried a test level with Sonic and Shadow at 2P City Escape, if that will mean anything.)

There's already a level select code for SADX (SADXPC's level mod code has been around for about a month)

I know about the PC code. I meant for the GC version.

Blur released that yesterday. =P


--------------------
http://freexbox360.com/index.php?referral=603447 Rhapsody's free but you need a credit card to sign up.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sonicblur
post Apr 3 2004, 02:01 PM
Post #57

Error

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 341
Joined: 23-November 03
Member No.: 997
Gender: Male
Country: United States



Just a warning, if you play a level you're not supposed to, take out your memory card so it doesn't save.
I corrupted my perfect save file. :-(

I found the bosses earlier. More level values coming soon...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkyBlueAlpha
post Apr 3 2004, 02:08 PM
Post #58


Hagaren Freak

Group Icon

Group: CulT Family
Posts: 518
Joined: 21-March 04
From: Not telling
Member No.: 1,920
Gender: Female
Country: Japan



Well, it seems that the Chao Garden is not accesible in multiplayer mode. But what was weird was that I chose Pumpkin Hill, held the button for the code, and then me and the second player both started in an unsual place... on top of Pumpkin Mountain.

EDIT: Nevermind about Green Hill... I found it.

EDIT2: I wonder if anyone will come up with Sonic Heroes codes...*shot*

This post has been edited by AlphaSweetie: Apr 3 2004, 02:11 PM


--------------------
IPB Image
Hagane no Renkinjutsushi~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Uber Chaos
post Apr 3 2004, 02:31 PM
Post #59


Evil Lord of Masterness

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 72
Joined: 22-February 04
Member No.: 1,661
Gender: Not Telling



Would it be possible to get super shadow/super sonic in one of the other levels? While it would glitch like crazy, it may be possible. Then again, because it was only really the character model that changed (if Im correct) for that boss, it may just have sonic.


--------------------
omg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MikeC
post Apr 3 2004, 02:34 PM
Post #60

Group Icon

Group: CulT Member
Posts: 38
Joined: 23-August 03
Member No.: 334
Gender: Male



QUOTE(AlphaSweetie @ Apr 3 2004, 11:08 AM)
EDIT2: I wonder if anyone will come up with Sonic Heroes codes...*shot*

*Dreams of being able to play as Sonic, Rouge and Vector in Super Hard Egg Fleet* mmmm :)

This is all looking really excellent, I have no idea how people can do this, but I'm glad they can. I'll try that PAL code tonight and hope it works!

Mike


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
15 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Start new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2017 - 12:37 AM